Hailey's Herinnering

Samenwerking

Karin Smit

Mijn naam is Karin Smit. Na gewerkt te hebben als verpleegkundige, ben ik sinds 2017 als (zelfstandig) uitvaartbegeleidster gaan werken.
Naomy en Richard leerde ik enkele jaren geleden kennen. Door de tijd heen hebben wij altijd contact met elkaar gehouden. Ik wist dat zij zwanger waren van hun eerste kindje. En ohh wat was dit kindje gewenst. Naomy en Richard belden mij vanuit het ziekenhuis, Hailey haar hartje klopte niet meer en werd in stilte geboren. Zij vertelden mij dat Hailey al snel in een koud-water badje was gelegd. Karin, is er geen andere manier waarbij we Hailey wel vast kunnen houden? Ik vertelde hun over conserveren van buitenaf, dat dit misschien “de” passende oplossing zou kunnen zijn.

Na telefonisch contact met Maike van Afuitex, werd Hailey diezelfde middag uit het koude badje gehaald en behandeld. Door dit ene telefoontje hebben Naomy en Richard Hailey toch kunnen aankleden en kunnen vasthouden. Door Hailey hebben wij onze ervaringen, kennis en kunde samengebracht in “ Hailey’s herinnering ”. Wij hopen iedereen die te maken heeft met stilgeboorte te kunnen helpen. Laat het ons weten, bel of mail gerust.
Warme groet,

Karin Smit

Maike Bakker

Mijn naam is Maike Bakker. Als verpleegkundige heb ik jarenlange ervaring in verschillende sectoren binnen de gezondheidszorg. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de palliatieve zorg en de postmortale zorg. Het geeft mij erg veel voldoening om juist tijdens deze intense en kwetsbare periode mijn kennis en aandacht in te mogen zetten.

Je kindje verliezen is het grootste verdriet in je leven. Een niet te bevatten opgave is dan het regelen en vormgeven van het afscheid. Met onze kennis en ervaringen denken wij heel graag mee in de beste keuze die gemaakt kan worden als het gaat om de wijze van afscheid nemen. Juist bij baby’s en kinderen is dat zo ontzettend belangrijk. Het rustig afscheid kunnen nemen en je kindje bij je kunnen houden is ontzettend belangrijk voor de start van het rouwproces.

Door ervaringen, kennis en samenwerkingen te bundelen hoop ik dat wij iedereen die te maken heeft met verlies te kunnen helpen.

Met een warme groet,
Maike

Binnenkort vindt u hier onze samenwerkingspartners